Design market 8.-9.04.2011 Kampissa

Menovinkki

Vaatekauppojen jäännöseristä uniikkikappaleita – ReUse Republic myyntitapahtuma Kampin kauppa-keskuksessa 8.-9.4.2011.

 

ReUse Republic on uusi konsepti, jolla hyödynnetään ekologisesti vaateliikkeiden jäännöseriä. Toteutustiimiin mukaan valitut nuoret vaatesuunnittelijat tai vaatesuunnittelusta kiinnostuneet harrastelijat suunnittelevat ja valmistavat Kampin kauppakeskuksen vaateliikkeiden myymättä jääneistä tuotteista uniikkikappaleita.

 

Suunnitteluprojekti huipentuu ReUse Republic Kevät -2011 malliston esittelyyn ja myyntiin Kampin kauppa-keskuksessa 8-9.4. järjestettävässä kevätkauden avaustapahtumassa.

 

Kampin ReUse Republic-mallistoa valittiin tekemään 13 lupaavaa suunnittelijaa. Osa heistä oli mukana jo viime syksynä ja loput tulivat  mukaan Facebookin kautta näytetyöt tehtyään.

 

Suunnittelijoiden tehtävänä on luoda annetusta materiaalista täysin uusi, mielenkiintoinen vaate tai asuste, joka voidaan myydä kuluttajalle kohtuulliseen hintaan. Lisäksi tuotteelta edellytetään korkeaa laatua sekä mielenkiintoista ja käyttökelpoista toteutusta. Suunnittelijat saavat itse hinnoitella suunnittelemansa tuotteet ja pitää niistä saadut tuotot.

 

ReUse Republic -projekti järjestettiin ensimmäisen kerran Suomessa kesällä 2010. Suuren suosion innoittaman Kampin kauppakeskus päätti toteuttaa projektin myös keväällä 2011. Aiemmin ReUse Republic -projekti on toteutettu Virossa, jossa se oli menestys.

 

Vaatteita projektiin ovat Kampin kauppakeskuksesta lahjoittaneet Benetton, Cruel Age, Gallery, Gant, Jack&Jones, Moda, Ninja, Only, Polarn O Pyret, Petrifun, Seppälä, Sisley, Union Five, Vero Moda ja Your Face.

 

Lisätietoja ja kuvamateriaalia aikuisten ja lasten ReUse Republic 2011 -kevätmallistosta:

Heli Vainio

kauppakeskuspäällikkö / Kauppakeskus Kamppi

puh. 0400 505 607

heli.vainio@kamppi.fi

 

Lisätietoja ReUse Republic -konseptista:

Mari Martin

Senior Project Manager / ReUse Republic -projekti

puh. +372 56 226 225

mari@kalamari.ee

www.reuserepublic.com/finland

 

Tapahtuma löytyy myös Facebookista:

www.facebook.com/ReUseRepublicFinland

Designmarkkina tulossa

ReUse Republic -suunnittelijat luovat uniikkia, ekologista muotia.


Vaateliikkeiden ylijäämätuotteista tuunattu mallisto myyntiin 17.–19.9. Kampin kauppakeskuksessa. Suomessa ensimmäistä kertaa toteutettava ReUse Republic -konsepti huipentuu tulevana viikonloppuna 17.–19.9. tuunattujen vaatteiden esittelyyn ja myyntinäyttelyyn Kampin kauppakeskuksessa. ReUse Republic -projektiin on kutsuttu nuoria suunnittelijalupauksia luomaan uutta, ekologista käyttömuotia vaatekauppojen ylijäämätuotteista.

 

Suunnittelijat saivat työstettäväkseen myymättä jääneitä vaatteita ja asusteita Kampin kauppakeskuksen vaateliikkeistä. Tehtävänä on luoda täysin uusia, kuitenkin käyttökelpoisia design-vaatteita ja -asusteita, jotka voidaan myydä kuluttajille kohtuulliseen hintaan.

 

ReUse Republic -konseptin tavoitteena on innostaa suunnittelijalupauksia luomaan ekologista muotia, jossa hyödynnetään innovatiivisella tavalla merkkivaatteiden jäännöseriä. Aiemmin ReUse Republic -projekti on toteutettu Virossa, jossa se on saavuttanut valtavan suosion.

 

ReUse Republic -projektissa on yhteistyökumppanina mukana Trendi-lehti.

 

klo 17.00 Muotinäytös, ReUse Republic -malliston parhaiden palojen sekä suunnittelijoiden esittely, Kampin kauppakeskuksen 5. kerros


klo 18.00 Malliston myyntinäyttely alkaa Kampin kauppakeskuksen 2. kerroksen atriumin ympärillä


Lisätietoja:
Heli Vainio

kauppakeskuspäällikkö / Kauppakeskus Kamppi

puh. 0400 505 607

heli.vainio@kamppi.fi

 

Mari Martin

Senior Project Manager / ReUse Republic -projektin luoja

puh. +372 56 226 225

mari@kalamari.ee

Uutiset